Prijava Registracija

Poduzetnički portal · Članak

Veličina slova: a A

27 Pro 2021

ERP VIRGA aplikacija kao izvorno hrvatsko rješenje

Izvor: privredni.hr · Autor: P.hr  

ERP VIRGA aplikacija kao izvorno hrvatsko rješenje

Riječka tvrtka LogIN, osnovana 1996. godine, jedno je od vodećih poduzeća za dizajn, razvoj i implementaciju poslovnih (ERP) aplikacija u regiji. Tijekom posljednja dva desetljeća tim od 40 visoko kvalificiranih IT stručnjaka izgradio je snažne ekspertize u projektnom inženjerstvu, izgradnji, implementaciji i održavanju poslovnih softverskih sustava za Enterprise tvrtke u maloprodaji, proizvodnji, turističkom i javnom sektoru. Daljnjim napretkom u internetskim tehnologijama i širokopojasnom pristupu internetu, tvrtka je već 2008. godine tržištu ponudila prvo komercijalno Cloud ERP rješenje pod nazivom ERP VIRGA, potpuno zasnovano na računalstvu u oblaku koje se danas prvenstveno isporučuje u SaaS modelu, no dostupno je i u Cloud@Customer ili Private Oracle Cloud modalitetu.

Ponosni su što njihov ERP softver pomaže u optimizaciji bitnih poslovnih odjela i sve većem broju tvrtki u našoj regiji Europe. Naporan rad nije prošao nezapaženo, pa su ga već od samih početaka prepoznale neke od najvažnijih i najutjecajnijih publikacija i organizacija u Hrvatskoj i Europi. Između ostalih nagrada, tvrtka se uvrstila u top 5 ERP dobavljača u Hrvatskoj, a kao dugogodišnji Oracle Partner danas zauzima važnu ulogu implementatora i pružatelja usluga u naprednom Oracle Cloud okruženju.

Ključni centri kompetencija tvrtke Login obuhvaćaju razvoj, održavanje custom-made poslovnih aplikacija, implementacije i održavanja gotovih Cloud poslovnih ERP aplikacija (ERP VIRGA), te migracije poslovnih IT ekosustava tvrtki u Cloud okruženja.

Korisnici tvrtkinih proizvoda i usluga su velike, srednje i male tvrtke koje posluju u industrijama trgovine, turizma i hotelijerstva, proizvodnje i javnog sektora, na području regije (Hrvatska, Slovenije, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora). Na domaćem tržištu ostvaruju 80 posto prometa, a 20 posto u inozemstvu.

Njihova poslovna Cloud aplikacija ERP VIRGA, namijenjena tvrtkama koje žele poboljšati performanse svakodnevnog rada, bolje upravljati troškovima, pratiti svoje rezultate i biti usmjerene na povećanje prodaje usluga i proizvoda, nositelj je znaka kvalitete Izvorno hrvatsko.

VIRGA je dostupna u Oracle Cloud okruženju uz prednosti zakupa licenci, korištenja napredne IT infrastrukture, visoke dostupnosti i sigurnosti. Klijentima tako pružena maksimalna fleksibilnost ugovaranja ERP rješenja i potrebnih licenci koje odgovaraju kompleksnosti njihovog poslovanja. Različite djelatnosti zahtijevaju specifične funkcionalnosti, stoga su brojne ERP VIRGA aplikacije formirane u praktične, gotove pakete koji prate specifičnosti pojedinog sektora.

ERP Virga Moduli

Širenjem poslovanja i rastom kompleksnosti poslovnih procesa, odabrane pakete poslovni korisnici uvijek mogu nadograditi komplementarnim ERP VIRGA modulima koji će im dodatno osigurati poslovnu učinkovitost i konkurentsku prednost.

Cloud ERP VIRGA aplikacija nastala je 2008. kao predvodnik komercijalnih Cloud rješenja u Hrvatskoj i regiji
Lokalizirana je za tržišta Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore
ERP VIRGA platformu trenutno aktivno koristi više od 250 tvrtki u svakodnevnom poslovanju
Cloud ERP VIRGA aplikacija se svakodnevno unapređuje i prilagođava dinamičnom okruženju digitalnog poslovnog svijeta
ERP VIRGA prednosti:

Izbor gotovih VIRGA paketa prilagođenih za specifične djelatnosti
Nema jednokratnog troška serverske infrastrukture i sistemskih licenci
Za rad su potrebni isključivo osobno računalo i pristup Internetu
Mjesečni trošak ovisi o odabranim paketima i broju licenci
Pristup aplikaciji putem interneta sa bilo koje lokacije, u bilo koje vrijeme.

Planovi tvrtke LogIN u budućnosti usmjereni su ka modernizaciji ERP VIRGA platforme s ciljem daljnjeg poboljšanja korisničkog iskustva i sučelja koji će dugoročno ispuniti suvremenog poslovnog čovjeka.

U skladu s tim, strategija tvrtke će se bazirati na jačanju tržišnog položaja u području razvoja i isporuke Enterprise poslovnih aplikacija s naglaskom na industrije trgovine, turizma i proizvodnje u Hrvatskoj i regiji.


Komentari članka

Vezani članci

Tomislav Grubišić (Bornfight): Da nismo imali transparentan sustav plaća, propali bismo

21.01.2022.

Početkom koronakrize u ožujku 2020. godine prihodi su im drastično pali jer im je velik dio dolazio iz turizma i aviokompanija. Upravo im je ta transparentnost prihoda i rashoda tvrtke pomogla da prebrode tu krizu.

U 2021. isporučeno 340 milijuna računala

13.01.2022.

Dvogodišnja ukupna godišnja stopa rasta od 13% iz 2019. godine ukazuje koliko je snažno porasla važnost osobnih računala od početka pandemije covid-19. Prijenosna računala i mobilne radne stanice i dalje su prednjačile, a isporuke tih uređaja porasle su z

Silvio Kutić: Prošla nam je godina pokazala da su nevjerojatne stvari moguće

11.01.2022.

Industrija u kojoj poslujemo i dalje snažno raste na krilima ubrzane digitalizacije, koja se nastavila događati i u godini nakon 2020. koju je obilježila pojava koronavirusa, a samim time i tektonskih promjena u svijetu komunikacija zbog pojačane potrebe

Amazon, Apple i Microsoft zainteresirani za hrvatske startupove na CES-u

11.01.2022.

Na najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike CES, koji se nakon godine pauze fizički održava u Las Vegasu, predstavila su se četiri pobjednika Idea Knockouta: Sportreact, Codelab, Iron Bull i Orqa te startup Zuluhood koji je također zabljesnuo na na

Ivo Sladoljev (VMware): Sadašnjost i budućnost digitalnog poslovanja nije jedan ‘cloud‘, već ‘multicloud‘

07.01.2022.

Personalizacija koju pokreću aplikacije ključan je izvor konkurentske prednosti za kompanije u svim vrstama industrija, od bankarstva, poljoprivrede do zdravstvene zaštite. U prošlosti nijedna od tih kompanija svoje poslovanje nije smatrala softverskim,

Tag cloud

 1. 2306 članka imaju tag turizam
 2. 2164 članka imaju tag hrvatska
 3. 1427 članka imaju tag izvoz
 4. 1285 članka imaju tag svijet
 5. 1665 članka imaju tag financije
 6. 970 članka imaju tag malo i srednje poduzetništvo
 7. 1193 članka imaju tag poljoprivreda
 8. 1100 članka imaju tag trgovina
 9. 1089 članka imaju tag ict
 10. 915 članka imaju tag zapošljavanje
 11. 943 članka imaju tag investicije
 12. 757 članka imaju tag poduzetništvo
 13. 1057 članka imaju tag EU
 14. 964 članka imaju tag industrija
 15. 844 članka imaju tag menadžment
 16. 453 članka imaju tag koronavirus
 17. 947 članka imaju tag kriza
 18. 656 članka imaju tag maloprodaja
 19. 454 članka imaju tag poticaji
 20. 618 članka imaju tag marketing
 21. 446 članka imaju tag opg
 22. 548 članka imaju tag tehnologija
 23. 520 članka imaju tag krediti
 24. 420 članka imaju tag eu fondovi
 25. 411 članka imaju tag hotelijerstvo
 26. 326 članka imaju tag potpore
 27. 445 članka imaju tag prehrambena industrija
 28. 469 članka imaju tag obrazovanje
 29. 426 članka imaju tag porezi
 30. 401 članka imaju tag gospodarstvo
 31. 347 članka imaju tag osijek
 32. 397 članka imaju tag hnb
 33. 442 članka imaju tag dzs
 34. 403 članka imaju tag vlada
 35. 322 članka imaju tag hgk
 36. 440 članka imaju tag banke
 37. 336 članka imaju tag agrokor
 38. 417 članka imaju tag BDP
 39. 363 članka imaju tag energetika
 40. 330 članka imaju tag start up